- 5.00 am – Gym x 1 hour (Me time)
- 6.00 am – Sunrise meditate x 15 mins (Me time)
- 6.45 am – Get ready for work, eat breakfast and listen to audio book x 1 hour
- 7.45 am – Write a blog on the bus to work (use my phone notes for journaling on the move)
- 8.30 am – Arrive at work and prepare to run a workshop
- 9.30 am – Run a 4-hour workshop (part 1)
- 12.30 am – Meditate x 10 mins before lunch (Me time)
- 12.45 pm – Lunch on the harbour bench x 15 mins
- 1 pm – LinkedIn networking / Respond to emails & bookings x 30 mins
- 1.30 pm – Run workshop x 4 hours (part 2)
- 5 pm – Bus home (relax, observe & be mindful of people around me)
- 6 pm – Yoga x 1 hour (Me time)
- 7.15 pm – Get home & shower
- 7.45 pm – Make dinner (and lunch for the next day) & listen 1 hour of audiobook
- 9 pm – Meditate x 15 mins & gratitude journal (Me time)
- 9.30 / 10 pm –
If you want to learn more about what Holistic Life Coaching or Reiki Energy Healing has to offer, browse through my website here.
Please share with open-minded friends who can benefit from transformational life changes. I am dedicated and passionate about helping and healing people and strongly believe everyone has the opportunity to unlock their true potential to live a life full of joy and happiness.
If you have any questions feel free to call me on +61 401 395 605 or drop me a line firstname.lastname@example.org Connect with me on Facebook & Instagram for additional information and subscribe to my YouTube channel and iTunes podcast!
With Love and Gratitude,
Jessica Zoe x
Subscribe to Jessica Zoe's Mailing List and please like her facebook page.